Sfaturi de tenis și trucuri pentru a îmbunătăți jocul de tenis

Jucător vrea să joace? Aceste sfaturi și trucuri de tenis care urmează s-ar putea ajuta

Prima dintre sfaturile noastre de tenis și trucuri: practica, practica, practica! Acesta este unul dintre cele mai importante sfaturi de tenis și trucuri. Și practica cu scop; lucrează la o tehnică specifică (mai multă putere pentru forehand-ul, o varietate salvă clare de dvs. servi, etc) până când stapanita atunci lucra la o alta.

Pentru a face acest unul dintre sfaturile noastre cele mai eficiente pentru tenis și trucuri, asigurați-vă că pentru a practica cu cineva mai experimentat decât el însuși – care este, de a învăța tehnica de la cineva care este un jucător mai bun decât tine .
In timp ce practica cu cineva care este un jucător mai bun decât tine, stați defensiv pasă, de mare, moale, iar la centrul de cele mai multe imagini – și într-adevăr să încercați să obțineți fiecare minge înapoi în joc. Nu fi intimidat de adversarii lor; ține mintea de obiectivul.

Aceste sfaturi de tenis și trucuri pot ajuta să învețe de la jucători avansați: Salvați profesioniști juca; apoi urmăriți-le joacă în mișcare lentă! Se concentrează pe jucători fiecare mișcare, astfel încât să puteți obține o idee de propriul joc. Chiar și profesioniști folosesc aceste sfaturi și trucuri de tenis, vizionarea inregistrari reciproc!

sfaturi de tenis alternative și trucuri pentru a încerca predarea tenis de la cineva mai experimentat pentru a îmbunătăți tehnicile lor. Ei trebuie să stăpânească într-adevăr tehnica să-l învețe pe altcineva. Și trebuie să comunice pașii implicați în această tehnică; Acest lucru ajută să înțeleagă tehnica chiar mai departe.
sfaturi de tenis și trucuri pentru tehnica

Alte sfaturi pentru incepatori includ echipamente de tenis – asigurați-vă că aveți echipamentul potrivit! În ceea ce privește rachete, 26 „sau 27“ este dimensiunea corectă pentru un adult. În ceea ce privește cantitatea de prindere, țineți palma racheta de mână în sus, și se măsoară de la pliul degetul inelar la vârful degetului inelar; acest lucru ar trebui să fie măsurarea în jurul tău de utilizator de rachetă, de obicei, de aproximativ patru centimetri în diametru. Urmați aceste sfaturi, două tenis – încheieturilor și a coatelor va fi bucur că ai făcut-o!

Protejați-vă picioarele și gleznele prin purtarea de pantofi adecvate de tenis – nu adidași sau pantofi de fotbal – pantofi, dar cu banda de rulare în zig-zag a făcut să reziste la mișcarea dintr-o parte în alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *