KDE Neon oferă cele mai recente și mai mare software-ul KDE pe o bază stabilă

KDE Neon ar putea suna similar cu Kubuntu-aroma oficial Ubuntu cu un KDE desktop, dar nu e. La fel ca alte arome Ubuntu, Kubuntu oferă o versiune stabilă a Desktop Plasma și nu actualizarea acestui software până când are loc următoarea lansare a Ubuntu.

Proiectul KDE Neon este mai mult ca un comunicat de rulare actualizat continuu, cu cel mai recent software-ul KDE care sosesc ca o actualizare de îndată ce este disponibil. Cu toate acestea, ea nu va avea același potențial de instabilitate ca o eliberare de rulare, deoarece în timp ce software-ul desktop-ul va fi actualizat în mod continuu, baza sistemului va fi stabil Ubuntu 15.10 sau 16.04 LTS de bază.

Într-un interviu cu CIO.com, Riddell a explicat KDE Neon ca fiind „ideal pentru persoanele care au cele mai recente relish caracteristici de azi și de a lua frustrat la necesitatea de a adăuga arhive suplimentare sau chiar compila de la sursă doar pentru a incerca ceea ce au citit despre KDE în lui Comunicări. ”

Daca esti un fan al KDE, atunci un desktop KDE Neon este o opțiune convingătoare. Ca un proiect oficial KDE, este cel mai bun mod de a experimenta cele mai recente software-ul KDE în acțiune.

Pentru a comenta acest articol și alte tipuri de conținut PCWorld, accesați pagina noastră de Facebook sau Twitter feed-ul nostru.

O părere la “KDE Neon oferă cele mai recente și mai mare software-ul KDE pe o bază stabilă

Comentariile sunt închise.