Forme și tipuri de stilouri

În ciuda informatizarea generală, trecerea la gestiune electronică a documentelor, dezvoltarea serviciilor de Internet pentru schimbul de mesaje scrise și realizările tehnice în domeniul informațiilor de fixare, bun stilou de modă veche nu preda pozițiile lor. Imaginați-vă viața și munca multor oameni fara acest instrument comun și simplu scris, nu este posibilă. Nu contează cât de repede tehnologia a evoluat de la litere „analog” omenirea nu va renunța pentru o lungă perioadă de timp. Și împreună cu ea, este necesar în țarcurile.

Apropo, spunând: „stilou”, ne referim la un stilou, care este un dispozitiv în care cerneala din rezervor construit în stiloul care vine. Sensul tradițional al cuvântului ca un obiect de scriere, care a trebuit să fie înmuiat în cerneală, nu este utilizat.

Exista statistici de divertisment. 92% din lume utilizează stilouri. Dacă ne amintim că recent, populația mondială a depășit 7 miliarde de oameni, iar într-un an, toată lumea cumpără 4-5 pixuri, nu este dificil să se calculeze volumul anual de piata – mai mult de 30 de miliarde de stilouri vândute pe an.

Astăzi, piața este o mare selecție. Opțiuni de ieftine pentru cei care doresc doar să scrie mânere avansate de proiectare, „demonstranți” stare și financiare capabilități, de colectie, articole din metale prețioase ca o operă de artă … Toate aceste stilouri sunt complet diferite, iar designul și funcționalitatea, dar ele poate face un singur lucru – lasă urme pe hârtie.

Tipurile de manere pentru constructii

În ciuda faptului că omenirea este în mod constant eforturi pentru a îmbunătăți ustensile de scris, tipuri de stilouri nu a inventat atât de mult. În mod logic, primele stilouri din oțel. Încercați să atașați pen-ul la rezervorul de cerneală a început la mijlocul secolului al XIX-lea, dar pentru timpul experimentelor eșuează. Mânerelor au fost obținute fiabile și nu scrie, apoi stropit o mulțime de cerneală, lăsând bloturi.

In 1884, situatia corectata broker de asigurare Lewis Edson Waterman. După ce a ratat din cauza unui contract profitabil nu a reușit mânere (cel puțin, astfel încât legenda merge), el a propus să dezvolte un instrument mai bun de scris. Waterman mai întâi a dat seama că, pentru buna circulație a cernelii necesare pentru organizarea fluxului de aer în rezervor. Pentru a face acest lucru, el a folosit cele două canale între rezervor și vârful – primul „du-te” cerneala pe de o parte, pe al doilea – aerul în direcția opusă. Waterman Pen după standardele moderne, a fost primitiv, dar pentru timpul său a devenit un progres imens. Ea are într-adevăr ar putea folosi. Cu toate acestea, dezavantajele prea lipsit – stilou operat doar la presiune atmosferică normală, și, de exemplu, la o altitudine începe să curgă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *