Etichetă pentru bărbați: sfaturi privind alegerea hainelor

Conform etichetei, există multe reguli pentru alegerea hainelor pentru bărbați. La urma urmei, costumul unui bărbat este o carte de vizită, mai ales în lumea afacerilor.
Suit și sacou

Fiecare om din garderoba lui trebuie să aibă mai multe costume pentru diferite ocazii. De asemenea, nu se recomandă purtarea aceluiași costum timp de 2 zile consecutive.

Textura și densitatea legăturilor ar trebui să corespundă în întregime densității și texturii țesăturii costumului. Toate componentele costumului unui bărbat ar trebui să fie potrivite într-un singur stil. Costume sportive, combinate cu cămașă, pantofi și alte accesorii într-un stil sportiv. Dacă purtați un costum clasic, cămașă, cravată, pantofii trebuie de asemenea păstrați în stil clasic.

Vara, preferați costume ușoare, cu excepția cazului în care aveți nevoie de un costum de culoare închisă cu un cod de îmbrăcăminte.

Dacă alegeți un sacou, acordați atenție umerilor care ar trebui să se potrivească exact cu dvs. Nu cumpărați o jachetă în cazul în care lățimea umerilor este mai scurtă sau mai lungă decât a ta.

Suit, etichetă masculină, îmbrăcăminte Jacheta trebuie să acopere complet încheietura mâinii, dar nu permiteți-o să ajungă la baza degetului mare.

Marginea inferioară a jachetei trebuie să fie la același nivel cu degetele unui capăt de mână pierdut liber.

Alegeți o jachetă care se potrivește cu figura dvs. Ar fi bine pentru tine:

Dacă vrei să subliniezi cifra, îmi cumpăr un sacou.
Pentru a da chipului un aspect mai impresionant, alegeți jacheta dublă.
Pentru oamenii de grăsime, ar trebui să alegeți o jachetă de stiluri gratuite care să nu se concentreze asupra liniei taliei și a umărului.
Un sacou extins se potrivește doar bărbaților mari. De asemenea, pentru bărbații în vârstă este o jachetă cu mânere largi și jachete cu două piese bine adaptate.
Pentru bărbații de statură mică, trebuie să ridicați o jachetă cu o talie exagerată și două butoane. Jacheta trebuie să fie un rând.

În conformitate cu regulile de etichetă nu este permisă să ia o haină în public. Acest lucru se poate face numai în cazul în care există o vestă sub jachetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *