De ingrijire a pielii de primăvară

Dar, după o iarnă lungă, pielea noastra nu arata intotdeauna atractiv și bine păstrate. Cu un ten face față nesănătoasă, uscăciune, pierderea tonusului și alte probleme de primăvară va îngrijire cuprinzătoare grijuliu. Primăvara, pielea este necesară pentru a recupera de la frig iarna, și să se pregătească pentru sezonul de vară, atunci când acesta va fi afectat de soare, vânt și praf. Prin urmare, corpul și fața îndreptată spre atingerea acestor obiective.

Purificare. pielea de primăvară ar trebui să fie curățate prin eliminarea celulelor moarte ale pielii si profunda murdărie. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza abur regulat cu plante medicinale sau uleiuri esențiale. Pentru a nu irita si nu usuca pielea, se spală cu apa trebuie sa fie fiarta sau decoct de plante (mentă, mușețel și D., etc.), nu să recurgă la agenți de curățare pe bază de alcool. Nu uita despre utilizarea tufarisuri și subetaje, dar amintiți-vă că proprietarii de piele uscată poate fi utilizată numai după aplicarea măștii hrănitoare cu o noapte înainte.

Hidratare și nutriție. Faptul că pielea a strălucit și a găsit tonul, umezește și la exterior și interior. Se va bea multă apă curată, sucuri proaspete și ceaiuri de plante, umezi aerul din casa ta, foloseste produse cosmetice pentru îngrijirea pielii și cosmetice de culoare, cu efect de hidratare. Creme și geluri hrănitoare de grăsime înlocui bază de machiaj lumină, iar după un duș nu uita lotiune hidratanta pentru corp și față. Pentru saturare a pielii cu vitamine și minerale, de mai multe ori pe săptămână, folosind o mască cu uleiuri vegetale (unt de shea, ulei de jojoba, de in, de caise, și D. etc.).

Extract de unt de Shea pentru in

Înălbire. În primăvara anului, mulți dintre noi se confruntă cu pistrui și pete de vârstă, care se află sub influența soarelui devine mai luminoasa si abia disimulată produse cosmetice decorative. Pentru a scapa de ele, puteți cumpăra un înălbitor special sau de a folosi măști de casă și frecare. Culoarea pielii este pe deplin cu albușul de ou consistente suc de lamaie, suc de varza, patrunjel.

Ingrijirea adecvata a pielii vă va face o regină adevărată de primăvară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *