Cum de a alege cel mai bun scaun de birou

Un scaun ergonomic de bună calitate va merge un drum lung în îmbunătățirea productivității, confort și sănătate pe termen lung.

Cu mulți lucrători de birou petrece opt ore sau mai așezat la birou în fiecare zi, un scaun de sarcină, care oferă un sprijin adecvat este crucială. Pentru a obține avantaje reale de scaun sarcina, asigura alte instrumente de lucru pe care le utilizați menține corpul într-o postură neutră.

Iată câteva lucruri pentru a căuta atunci când aleg o soluție de ședere:

REGLARE INTUITIV
Cele mai bune scaune sunt intuitive, ușor de utilizat, și nu au nevoie de o mulțime de ajustări pentru a vă potrivi perfect.
Pentru a regla scaunul la înălțimea corectă, asigurați-vă că picioarele pot sta pe podea sau pe suportul pentru picioare cu coapsele paralele cu solul.

Platanul scaunului trebuie să fie reglat astfel încât acesta să nu atingă partea din spate a gambelor.

bizui MECANISM
Ar trebui să evite scaune cu spătare, care pot fi blocate într-o singură poziție în care acest lucru restricționează mișcarea.
Uita-te pentru un scaun cu dinamic bizui auto sensibil la greutate, care se adaptează automat la tensiunea din corpul tau.

SUPORT LOMBAR
Curba naturală a spatelui inferior ar trebui să fie sprijinite atunci când este așezat.
Scaune de birou ar trebui să fie în mod automat confortabil, fără a fi nevoie de dispozitive externe lombare.
tri-panou de scaune garantate pentru ochiuri Humanscale sunt optime pentru confort lombar, deoarece acestea trântiți înapoi contururi mult în aceeași ca un tricou personalizat, oferind suport personalizat pentru regiune.

COTIERĂ ÎNĂLȚIME
Cotiere nu sunt necesare pentru toată lumea, dar dacă sunteți în căutarea pentru această caracteristică asigurați-vă că acestea sunt reglabile pe înălțime și nu sunt fixe.
Acestea ar trebui să fie moale și căptușit și să fie capabil să se adapteze cât mai jos înălțimea cotului atunci când mâinile în poală.
Uita-te pentru cotiere sincrone, care permit ajustarea fara efort cu o singură mână.
Brațe ar trebui să fie atașat la spătarul scaunului, nu cadrul scaunului, astfel încât acestea să se deplaseze cu utilizatorul prin diferite reclines.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *