Ați mai tânăr, hidratat și piele sanatoasa cu aspect

Poate vă întrebați dacă încă nevoie de o cremă hidratantă dacă adăugați RESIST Omega + Ser complex pentru rutina de îngrijire a pielii. Răspunsul este, poate; Totul depinde de tipul de piele și alte produse pe care le utilizați. RESIST Omega + hidrați de ser complexe cu textura loțiune ușoară, dar dacă pielea este uscată la foarte uscat, sau dacă aveți pielea combinație cu obrajii uscat în mod special, veți dori să urmeze cu o cremă hidratantă pe timp de noapte. Desigur, utilizați o protecție solară cu spectru larg, care se potriveste tipului de piele este important în fiecare dimineață!

Ce se întâmplă dacă utilizați deja unul dintre serurile noastre? Ai nevoie de Omega Ser + Complex, de asemenea? Ingredientele și beneficiile atât un plus, dar au, de asemenea, un efect sinergie; de exemplu, atunci când sunt combinate, acestea îmbunătățesc beneficiile. Deci, nu există nici un motiv pentru a nu le crea atât dimineața și / sau seara (facem dragoste stratificarea), sau puteți utiliza unul dimineața și celălalt seara, împreună cu un rapel sau soluții specifice care aveți nevoie. Trebuie să experimenteze pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru tine.

RESIST Omega + Ser complex poate fi, de asemenea, utilizate în jurul ochilor, sub crema de ochi. Capacitățile anti-îmbătrânire, de netezire si hidratare sunt excelente pentru gât și piept, de asemenea!

Suntem încântați să vedem rezultatele de la aplicarea acizi grași omega. Omega 3 beneficii cu Omegas dvs. partenere 6 și 9 va ajuta sa ai mai tineri, hidratat si o piele mai sanatoasa cautati. Omegas da dvs. industrie importantă a pielii, din exterior!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *